MacBook Pro Mediamarkt

De Mediamarkt… een elektronica gigant met vestigingen verspreidt over Nederland en Duitsland. Naast de stenen winkels hebben zij ook een zeer uitgebreide webshop met ontzettend veel artikelen zoals televisies en audiosystemen tot haardrogers, computers zoals de Macbook Pro en véél meer.

In onze zoektocht naar webwinkels met de beste Apple producten, hebben we vooral gekeken naar gebruiksvriendelijkheid van de webshop, mogelijkheden om advies te vragen, service- en klantgerichtheid, prijsstelling, voorraad van producten en MacBook Pro aanbiedingen.

In dit artikel zullen we niet helemaal uitweiden over de Mediamarkt, want de meeste mensen in  Nederland kennen deze winkel wel. We hebben een overzicht gemaakt van de beschikbare Apple MacBook Pro varianten die verkrijgbaar zijn bij de Mediamarkt.

APPLE PRODUCTEN BIJ DE MEDIAMARKT

Mediamarkt heeft een groot aanbod Apple producten zoals iPhones, iPads, Macbooks, Apple accessoires, Smartwatches en meer. In dit artikel zullen we voornamelijk de focus leggen op de MacBook Pro 2018.

Als we inzoomen op de nieuwste MacBook Pro uit 2018, dan heeft Mediamarkt 11 verschillende soorten MacBook Pro’s. De goedkoopste laptop begint bij € 1749,- en de duurste variant kost € 2499,-. Het verschil in prijs wordt bepaald door de prestaties van de laptop. Opslagruimte, processor, werkgeheugen, grafische kaart en zelfs de kleur bepalen de prijs van de Macbook Pro 2018.

OPSLAGRUIMTE MACBOOK PRO

De grote van de opslagruimte is belangrijk, omdat dit bepaalt hoeveel data je kunt opslaan. Deze data kan bestaan uit bestanden, foto’s, films, presentaties en meer. De MacBook Pro 2018 is standaard uitgerust met 256 of 512 GB aan opslag capaciteit.

Bedenk voor dat je een MacBook Pro 2018 koopt, hoeveel opslagruimte je nodig hebt.

PROCESSOR

De processor kun je zien als het brein of hart van de MacBook Pro. Dit centrale onderdeel van de laptop, bepaalt de snelheid en mogelijkheden van de laptop. Het bepaalt ook hoe snel taken worden uitgevoerd. De meeste laptops zijn uitgerust met een Intel Core processor. Fabrikanten van computer systemen geven de voorkeur aan deze processor.

De MacBook Pro 2018 is standaard uitgerust met een Intel Core i5 of een Intel Core i7. Deze Intel processoren zorgen voor ongekende rekenkracht voor het bewerken van foto’s en video’s of ongestoord gamen.

Het verschil tussen beide processoren is de snelheid waarmee taken uitgevoerd worden op de Mac. De Intel Core i5 zorgt voor betere prestaties voor gaming of fotobewerking. Zijn grotere broer Intel Core i7 zorgt voor uitstekende prestaties voor gaming, foto & videobewerking.

WERKGEHEUGEN

Het werkgeheugen is het geheugen van de MacBook Pro 2018 waar het besturingssysteem (bijvoorbeeld macOS Mojave) de toepassingen en de gegevens die je op dat moment gebruikt, tijdelijk bewaart. Het is mogelijk om het interne geheugen uit te breiden, zodat de laptop nog sneller zal functioneren.

GRAFISCHE KAART

De grafische kaart van de MacBook Pro zorgt ervoor dat afbeeldingen, foto’s, video’s en animaties (2D/3D) snel worden weergegeven. De grafische kaart van de Apple laptop kan razendsnelle berekeningen maken. Het voordeel hiervan is dat de processor dit niet hoeft te doen, waardoor de snelheid van de laptop niet afneemt. De grafische kaart zorgt voor een geweldig beeld tijdens het gamen, films kijken en het bewerken van foto’s of video’s.

MACBOOK PRO MEDIAMARKT

Bewerken
MACBOOK PRO 201813 INCH 
APPLE MacBook Pro 13 inch (2018) Zilver – i5/8GB/256GBBekijk laagste prijsBekijk op Mediamarkt.nl
APPLE MacBook Pro 13 inch (2018) – Spacegrijs – i5/8GB/256GBBekijk laagste prijsBekijk op Mediamarkt.nl
APPLE MacBook Pro 13 inch met Retina-display en Touch Bar 512 GB (2018)Bekijk laagste prijsBekijk op Mediamarkt.nl
APPLE MacBook Pro 13 inch (2018) Spacegrijs – i5/512GB/8GBBekijk laagste prijsBekijk op Mediamarkt.nl
APPLE MacBook Pro 13 inch (2018) – Spacegrijs – i5/16GB/256GBBekijk laagste prijsBekijk op Mediamarkt.nl
APPLE MacBook Pro 13 inch (2018) – Spacegrijs – i7/8GB/256GBBekijk laagste prijsBekijk op Mediamarkt.nl
APPLE MacBook Pro 13 inch (2018) Spacegrijs – i7/512GB/16GBBekijk laagste prijsBekijk op Mediamarkt.nl
APPLE MacBook Pro 13 inch (2018) – Spacegrijs – i7/16GB/256GBBekijk laagste prijsBekijk op Mediamarkt.nl
APPLE MacBook Pro 13 inch (2018) Spacegrijs – i7/512GB/8GBBekijk laagste prijsBekijk op Mediamarkt.nl
Bewerken
MACBOOK PRO 201815 INCH 
APPLE MacBook Pro 15 inch – Retina-display en Touch Bar (2018)Bekijk laagste prijsBekijk op Mediamarkt.nl

HULP NODIG?

Wil je graag de MacBook Pro 2018 kopen? Verstandige keuze! Heb je echter nog vragen over deze prachtige laptop? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op de contactpagina. Op werkdagen staan we je graag te woord tussen 09.00 en 17.00 uur. Helaas kunnen we je geen informatie geven over retourneren of defecten. Daarvoor kun je de webshop contacteren waar je je MacBook Pro 2018 kopen gaat of gekocht hebt. Hun klantenservice helpt je natuurlijk graag verder. Let op: deze website maakt geen onderdeel uit van Apple. Dit is namelijk een onafhankelijke website die informatie biedt enkel informatie over het product. Je kunt de MacBook Pro 2018 kopen via een van onze partners. Daarvoor ontvangen wij een kleine vergoeding. Hiermee kunnen we onze website up-to-date houden én online houden.