MacBook Pro 2018 13 inch kopen

Macbook pro 2018
Macbook pro 2018

Wil je een MacBook Pro 2018 13 inch kopen of wil je eerst alle informatie over deze laptop lezen? In dit artikel vind je er alles over inclusief de MacBook Pro 13 inch aanbiedingen.

Deze laptop is een echte aanrader, omdat het een perfecte balans heeft tussen power, batterij duur en eenvoudig mee te nemen is. Waarom en voor wie de MacBook Pro 13 inch een prima laptop is, lees je hieronder.

Macbook Pro 13 inch


WAAROM EEN MACBOOK PRO 2018 13 INCH KOPEN

Een Macbook Pro 13 inch is een ontzettend krachtig en veelzijdige laptop. Je kunt het gebruiken voor de alledaagse werkzaamheden zoals internetten, film kijken en gamen. Daarnaast is deze laptop een echte krachtpatser, wat het mogelijk maakt om zware programma’s moeiteloos te gebruiken. Denk hierbij aan het bewerken van foto’s via Photoshop of Indesign of het monteren van video’s of programmeren. Dit alles is mogelijk door het werkgeheugen van de Macbook Pro. Deze laptop beschikt standaard over 8 GB werkgeheugen, waardoor je moeiteloos meerdere programma’s tegelijkertijd kunt gebruiken. De Macbook Pro is ook verkrijgbaar met 16 GB werkgeheugen.

De krachtige Dual Core i5 processor maakt het bewerken van foto’s of video’s ontzettend eenvoudig en zonder enige hapering. Moet je dagelijks bezig met het bewerken van beeld materiaal, dan is een Macbook Pro 15 inch een goed alternatief, omdat deze beschikt over een Quad Core i7 processor, wat zorgt voor een nog efficiëntere werking.

De Macbook Pro 13 inch is kleiner dan zijn grotere broer Macbook Pro 15 inch. Het voordeel van de 13 inch is dat deze kleiner is dan de 15 inch en je deze makkelijker in een tas stopt en meeneemt onderweg.

MACBOOK PRO 2018 13 INCH VOOR STUDENTEN

De Macbook Pro 13 inch is een goede laptop voor studenten, maar als je de laptop voornamelijk gebruikt voor het maken van aantekeningen in de collegezaal of het schrijven van een project, dan adviseren wij eerder de MacBook Air 2018. We hebben het artikel ‘Beste MacBook voor studenten‘ hierover geschreven.

MACBOOK PRO 13-INCH VOOR FOTOGRAFEN EN GRAFISCH VORMGEVERS

We hebben het al eerder genoemd, de Macbook Pro 13 inch is een ideale laptop voor fotograven en grafische vormgevers. Vooral als je veel onderweg bent of bij de klant de foto’s bewerkt, dan is deze laptop echt een geschenk. Je kunt namelijk eenvoudig op het beeld inzoomen, terwijl de beeldkwaliteit niet verslechtert en dus scherp blijft. Dankzij de krachtige videokaart van de Macbook Pro en het werkgeheugen kun je eenvoudig programma’s als Photoshop of Indesign gebruiken.

MACBOOK PRO RETINA BEELDSCHERM

Net als de MacBook Air 2018 beschikt de MacBook Pro 13-inch ook over een retina beeldscherm. Met een retina beeldscherm heb je de beschikking over een super scherp beeld. De MacBook Pro Retina heeft een resolutie van 2560×1600 pixels. Deze resolutie is veel beter dan de meeste standaard Windows modellen en het dubbele aantal pixels dan de gewone MacBook Pro zonder retinascherm. Je merkt het verschil vooral als je foto’s of video’s bewerkt, games speelt of een film kijkt of bijvoorbeeld Netflix.

TOUCH BAR OP DE MACBOOK PRO

De nieuwste MacBooks zoals de MacBook Pro 2018, beschikken over een handige functie, namelijk de Touch Bar. De Touch Bar is een LCD strip dat aan de bovenkant van het toetsenbord zit. Deze kun je eenvoudig bedienen met je vinger. Door gebruik te maken van de Touch bar, kun je jouw MacBook Pro persoonlijker maken door jouw favoriete toepassingen toe te voegen. Dit zal je gebruikerservaring laten toenemen. Je kunt nu met één aanraking de gewenste programma’s starten en bijvoorbeeld emoticons toevoegen aan e-mails.

MACBOOK PRO 2018 – 13 INCH REVIEW

MACBOOK PRO 2018 13-INCH AANBIEDINGEN

In de prijstabel hierboven zie je dat er niet veel verschil is tussen de verschillende MacBook Pro aanbieders. Maar de meeste webwinkel hebben geregeld MacBook aanbiedingen. De Media Markt heeft bijvoorbeeld de ‘Apple Fan dagen’ waar een aantrekkelijke korting gegeven wordt op verschillende Apple producten.

We houden de MacBook aanbiedingen nauwlettend voor je in de gaten en vermelden deze op onze speciale MacBook aanbieding pagina. Het kan je al snel een leuke korting opleveren.

Bekijk hier alle aanbiedingen van Bol.com
Bekijk hier alle aanbiedingen van Mediamarkt
Bekijk hier alle aanbiedingen van Wehkamp

MACBOOK PRO 2018 13-INCH PRIJZEN

Ben je overtuigd van de mogelijkheden van de MacBook Pro 13 inch en welke voordelen deze laptop je kan bieden? Dan is het natuurlijk prettig dat je niet teveel betaald voor deze laptop. Daarom hebben we bij de grote webwinkel bekeken wat de prijzen zijn en in onderstaande tabel getoond.

Bewerken
WEBWINKEL13 INCH
  
Bol.comBekijk beste prijs
MediamarktBekijk beste prijs
WehkampBekijk beste prijs

HULP NODIG?

Wil je graag de MacBook Pro 2018 kopen? Verstandige keuze! Heb je echter nog vragen over deze prachtige laptop? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op de contactpagina. Op werkdagen staan we je graag te woord tussen 09.00 en 17.00 uur. Helaas kunnen we je geen informatie geven over retourneren of defecten. Daarvoor kun je de webshop contacteren waar je je MacBook Pro 2018 kopen gaat of gekocht hebt. Hun klantenservice helpt je natuurlijk graag verder.

Let op: deze website maakt geen onderdeel uit van Apple. Dit is namelijk een onafhankelijke website die informatie biedt enkel informatie over het product. Je kunt de MacBook Pro 2018 kopen via een van onze partners. Daarvoor ontvangen wij een kleine vergoeding. Hiermee kunnen we onze website up-to-date houden én online houden.